Descriere ATGR

A.T.G.R. sau ”Asociatia Turistica Ghizii Romaniei” este o organizatie non-guvernamentala cu sediul in Bucuresti, infiintata in luna iulie a anului 2007. In 2007 s-a afiliat la Federatia Romana de Turism Sportiv. In anul 2009, alaturi de alte 13 asociatii a luat parte la infiintarea Federatiei Romane de Turism si Ecologie.

A.T.G.R. este o asociatie de tineret ce promoveaza turismul montan si ecologia, organizeaza proiecte de protectie a mediului, evenimente montane precum Montaniada - ajunsa la a 6-a editie,  tabere de aventura pentru copii, teambuilding-uri si multe alte activitati cu si pentru tineri.

Cel mai mare proiect al asociatiei il reprezinta Scoala de Ghizi, ajuns la a 7-a editie, in urma caruia cursantii au posibilitatea de a obtine Certificatul de Agent de Turism - Ghid. Scoala presupune o serie de cursuri teoretice si aplicatii practice de weekend in care participantii pot practica tot ceea ce au invatat in teorie.

Prin tot ceea ce face, A.T.G.R. este o asociatie cultural-educativa si sportiva, care reuneste impatimiti si iubitori ai muntelui, precum si pe toti cei interesati de cunoasterea, de studiul si de ocrotirea naturii.

A.T.G.R. – club turistic ecologic

Activitati: