Ecoterra
Hostgame

Proiecte

 • Scoala de ghizi >

   

  "Scoala de ghizi" se adreseaza tuturor tinerilor, si nu numai, care doresc sa iasa la munte, sa-si faca prieteni, sa invete lucruri practice despre munte, ghidarie si turism, sa primeasca din partea A.T.G.R. recomandarea catre agentiile de turism colaboratoare.

   

  Citeste mai mult
 • EcoTerra >

   

  Prin proiectul “EcoTerra – Visul verde pentru o altfel de lume” desfasurat in primavara fiecarui an cu elevi din scolile bucurestene si jud. Ilfov,  ne dorim sa educam, sensibilizam si informam pe acestia asupra importantei protectiei mediului pentru un viitor mai bun. Activitatile sunt realizate din fondurile stranse prin redirectionarea catre acest proiect celor 2% din impozitul pe venit.

   

  Citeste mai mult
 • O raza de lumina! >

   

  Proiectul se desfasoara in fiecare an in preajma sarbatorilor de iarna, incercand sa aduca zambetul pe fetele batranilor din caminele din Bucuresti si copiilor institutionalizati in centre de plasament din judetul Prahova. Te poti alatura si tu participand direct la proiect sau facand o donatie.

   

  Citeste mai mult
 • Montaniada >

   

  Montaniada – Olimpiada muntelui” este cel mai ambitios proiect organizat de ATGR. Incepand cu anul 2008, evenimentul a avut loc in fiecare an, devenind o traditie in randul iubitorilor de munte si nu numai. Proiectul urmareste sa mobilizeze tineretul pentru protejarea mediului inconjurator, un stil de viata sanatos si activ, practicarea ecoturismului montan, voluntariat.

   

  Citeste mai mult
 • Teambuiding >

  Programele noastre abordeaza prin metode non-formale cei 3 piloni ai succesului organizational: leadershipcoeziunea echipeieficienta personala,  garantand dezvoltarea culturii organizationale prin intermediul schimbarilor de atitudine si comportament prin care va trece fiecare participant.

  Citeste mai mult
 • Tabere >

  Programele de tabara de aventura desfasurate in parteneriat cu Agentia de Turism Old Line isi propun dezvoltarea elevilor prin metode de educatie nonformala si jocuri, oferindu-le acestora posibilitatea de a-si pune la incercare gandirea, atentia, mobilitatea si creativitatea pentru dezvoltarea personalizatii, de a experimenta competitia dar si lucrul in echipa ca instrumente de dezvoltare a sociabilitatii si cultivarea aptitudinilor de lider.

  Citeste mai mult
 • 1

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Calendar

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei