Hostgame
Ecoterra

Formular inscriere in scoala - Ghizii Romaniei

Daca doriti sa va inscrieti in scoala va rugam sa completati formularul urmator:

Alege orasul

Asociatia Turistica Ghizii Romaniei are cursuri in doua orase. Alege ce oras e mai aproape de tine:

 
De unde ai aflat despre ATGR?
Acord preluare date

Acord de preluare date cu caracter personal.

Pentru a putea prelua datele dumneavostra in vederea inscrieri trebuie sa fiti de acord cu preluarea datelor dumneavoasta.

ASOCIATIA TURISTICA GHIZII ROMANIEI (denumita in continuare „Asociatia”),organizatie non-guvernamentala, avand sediul in Bucuresti, Str. Agricultori nr. 109, Sector 2, inregistrata la Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor sub nr. 105/27.08.2007, Cod Unic de Inregistrare nr. 22464591, fax 021.32.32.566, are dreptul cu respectarea prevederilor legale, sa transmita informatii cu caracter personal tertelor parti pentru activitati legate de obligatii care revin Asociatiei prin Contract (intr-o masura necesara tertelor parti pentru realizarea activitatii) si autoritatilor competente, conform legii.

Conform Regulament (UE) 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date beneficiaţi de urmatoarele drepturi (dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale). Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei solicitari scrise trimisa in atentia Asociatiei Turistice Ghizii Romaniei la adresa dataprotection@ghiziiromaniei.ro.

Asociatia este indreptatita sa transmita datele personale catre entitati publice si/sau private daca acest lucru este cerut de lege, o instanta judecatoreasca sau alta autoritate competenta.

Va rugam sa bifati daca sunteti de acord / nu sunteti de acord cu utilizarea datelor dumneavoastra personale in scopuri statistice sau in scopul promovarii unor produse si servicii ale Asociatiei.

In cazul in care sunteti de acord cu utilizarea datelor dumneavoastra personale in scopurile de mai sus, datele personale vor fi pastrate pana la momentul exercitarii dreptului de opozitie. Acesta se poate exercita în orice moment, în mod gratuit si fara nicio justificare, in conformitate cu Regulament (UE) 2016/679.

In cadrul operatorului ASOCIATIA TURISTICA GHIZII ROMANIEI este desemnata o persoana responsabila privind protectia datelor cu caracter personal, respectiv Dna. Andreea Geangu – telefon de contact: 0040724164954, email: dataprotection@ghiziiromaniei.ro. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal al persoanelor participante in programele ASOCIATIEI TURISTICE AGHIZII ROMANIEI este utilizarea acestora in sistemul informational privind emiterea de facturi/chitante/contracte, transmiterea catre unitati de cazare/operatori de transport/operatori obiective turistice in vederea desfasurarii programului selectat. Perioada de stocare a acestor date se va face conform legilor de arhivare a documentelor financiare existente pe teritoriul Romaniei. In vederea scopului mentionat mai sus, furnizarea de date cu caracter personal reprezinta o obligatie contractuala pentru incheierea unui contract, nerespectarea furnizarii acestora atrage dupa sine anularea programului selectat. De asemenea, persoana vizata are dreptul depunerii unei plangeri in fata unei autoritati de supraveghere, dreptul la rectificare, stergere, restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, a dreptului de portabilitate a datelor, dar numai daca nu este afectata legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Scopul prelucrarii datelor este si de marketing, pentru desfasurarea unor activitati, cum sunt spre exemplu transmiterea de informatii referitoare la produse, servicii si evenimente. In vederea indeplinirii scopului antementionat se solicita acordul sa fiti contactat pe telefon, e-mail sau SMS de catre operator sau imputernicitii sai.

Contul tau

Autentificare membru:

Calendar

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei